Bistro "Rotonda"

Možete naručiti za van | Vrsar

A da opet skoknete na slasno jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u naš restoran Bistro "Rotonda". Uživajte u finim jelima i autentičnom ambijentu u našem lokalu. Tijekom toplih dana možete se opuštati na našoj terasi. Bez obzira na vrijeme – naše klimatizirane prostorije u svako vrijeme su ugodne temperature.

Top restoran s WIFi-jem

Čak i za naše najizbirljivije posjetitelje imamo velik broj specijaliteta iz naših vrhunskih delikatesa i naše ukusne brze hrane. Uz kava, uz hladno osvježavajuće piće, uz dobro vino, uz alkoholna pića, uz vrući čaj i uz osvježavajuća pivo nudimo vam i šašlik, morske plodove, ribu, sir, tjesteninu, roštilj ili pizze. Kao desert ili između obroka oduševe će vas naši božanstveni deserti. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Imamo besplatno parkiralište za naše goste. Radujemo se vašem dolasku! Navratite kod nas. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za ponijeti. Svakim danom od 10:00 do 23:30 sati tu smo za vas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ul. Rade Končara 74, 52450 Vrsar, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 – 23:30
Utorak
10:00 – 23:30
Srijeda
10:00 – 23:30
Četvrtak
10:00 – 23:30
Petak
10:00 – 23:30
Subota
10:00 – 23:30
Nedjelja
10:00 – 23:30

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue